Fallen Angel, zo eigenaardig aan de buitenkant als dat hij smaakvol is aan de binnenkant!

Is de fles waarin een drank gebotteld wordt net zo belangrijk als de drank zelf? Het in Engeland gevestigde merk Fallen angel is het hier helemaal mee eens! Zij zijn namelijk hun droom begonnen met het ontwerp van de fles in plaats van de drank. Een eigenaardige keuze dat is zeker, maar een bewuste keuze! Toch bleek dit een uiterst moeilijke taak te zijn. Hun ontwerp was namelijk ver buiten de norm van wat je van een gewone fles verwacht en dit schrokken veel fabrikanten af. Toch gaven ze hun droom en de moed niet op, en vonden uiteindelijk een fabrikant die hun unieke kunstwerk in het leven wilden roepen!

Dat leiden naar hun volgende dilemma, met wat vul je nou precies zo’n eigenaardige fles? Het sprak voor zichzelf dat de kwaliteit gelijk moest staan aan hun duistere design! Vier van hun uiteindelijke keuzes zijn beschikbaar hier bij Drankgigant.nl! Als eerste is er een zachte, pure graan wodka met een alcohol percentage van 44,5%. Deze word gebotteld in een heldere variant van hun uiteindelijke afgewerkte ontwerp. Niet alleen de 70cl maar ook in mini formaat voor de liefhebbers!

Dan is er ook een spiced rum. Gemaakt volgens hun eigen recept gevuld met een uitgebreide selectie aan kruiden die samen met een romige vanille toon de fles vullen. De rum word gebotteld in een zwart ceramische versie van hun ontwerp, duister en mysterieus.

Natuurlijk worden de gin liefhebbers niet vergeten met de Fallen Angel Blood orange gin, duivels maar tegelijkertijd ook zacht en hemels met de frisse en fruitige toon van bloedsinaasappel. Deze gin word in een wit ceramische fles gebotteld die in contrast staat met de spiced rum. Donker en licht. Kruidig en fris. Sterk en zacht. De perfecte manier om het dualisme van een gevallen engel aan te tonen.

Tot slot is er nog de kruidenlikeur gemaakt van hoogwaardige ingrediënten voor een rijke en decadente smaak. Deze likeur word gebotteld in een fles van zwart glas.

Hoe jezelf ook tegen de kwestie aankijkt, of de fles net zo indrukwekkend moet zijn als de drank die er in gaat kan ik niks over zeggen.  Maar er is geen twijfel aan dat de mensen van Fallen Angel een uiterst unieke ervaring op de markt hebben gebracht voor zowel de ogen als de smaakpapillen!

Je moet 18 jaar of ouder zijn om deze site te bezoeken.