Retourneren

Op het moment dat een artikel niet aan uw verwachting voldoet, kunt u zonder opgave van reden retourneren. U dient een retourmelding te maken binnen 14 dagen na ontvangst via helpdesk@drankgigant.nl. De retourzending dient binnen 14 dagen na de retourmelding te geschieden. Na ontvangst van de retourzending, door Drankgigant.nl, wordt het verschuldigde bedrag binnen 14 dagen gecrediteerd aan de klant. De klant dientzelf zorg te dragen voor het in goede staat retourneren van de artikelen naar Drankgigant.nl. De retourkosten komen voor rekening van de klant.

Het retour sturen van artikelen kan enkel wanneer deze voldoen aan onderstaande voorwaarden, voor zover dit redelijkerwijs mogelijk is.

  • Flessen zijn ongeopend.
  • Artikelen zijn voorzien van aangehechte labels en stickers.
  • Artikelen zitten in de originele verpakking.

Wanneer geretourneerde artikelen niet aan deze voorwaarden voldoen, bestaat de kans dat er een waardevermindering wordt door berekend aan de klant.

Retouradres:

Drankgigant.nl
President Rooseveltlaan 774
4382 NB Vlissingen

Voor het snel kunnen afhandelen van de retourzending zouden wij graag de volgende informatie in de doos aantreffen:

  • Factuur of bestelbevestiging met 10-cijferig bestelnummer.
  • Het aantal geretourneerde producten.
  • Reden van retour, bij voorkeur met ingevuld herroepingsformulier.

Wanneer u een foutief of beschadigd artikel heeft ontvangen dient u eerst contact op te nemen met onze helpdesk alvorens u over gaat tot retourneren. Vermeld hierbij uw 10-cijferig bestelnummer, voeg een foto toe van het desbetreffende artikel en verwoord het probleem.

Indien u artikelen wenst te retourneren omdat u bijvoorbeeld te veel of een foutief product besteld heeft, dan zijn de retourkosten voor eigen rekening. De kosten hiervan verschillen per transporteur en kunt u raadplegen op de desbetreffende websites. Doorgaans bedragen de kosten 6,75 voor een zending tot 10kg.

Toch nog vragen over het retourneren van uw aankoop? Neem dan contact op met onze helpdesk via helpdesk@drankgigant.nl.

Je moet 18 jaar of ouder zijn om deze site te bezoeken.