scherp geprijsd
Licor 43 Cuarenta Y Tres
100 cl

Direct leverbaar!

Beschrijving

Licor 43 Cuarenta Y Tres is een populaire likeur die in Spanje geboren is. De likeur is goudgeel van kleur en bevat de zachte smaak van verse vanille gecombineerd met een mix van maar liefs 42 kruiden. Voordat deze combinatie wordt gebotteld laat men het eerst een jaar lang rijpen op vaten. Op deze manier kunnen de aromatische smaken goed met elkaar mengen. Het resultaat is een kwaliteit likeur met aanwezige tonen van karamel en zachte vanille. Een combinatie perfect in exotische mixdrank of cocktail. Licor 43 Cuarenta Y Tres heeft een alcoholpercentage van 31%.

Meer informatie

Locatie
C-04-02-00
Merk
Licor 43
Land
Spanje
Leeftijd in jaren
Niet Vermeld
Inhoud
100 cl
Locatie
C-04-02-00
Merk
Licor 43
Land
Spanje
Leeftijd in jaren
Niet Vermeld
Inhoud
100 cl
Gewicht in KG
1.70
Alcoholpercentage
31
EAN:
8410221110006
Verkrijgbaarheid
Doorlopend
Houdbaarheid na openen
1 Jaar
Smaak
Vanille
Kleur van de drank
Geel
Soort likeur
Overige

Reviews

“Cuarenta tres43”
Heerlijk met ijsblokjes of jus dorange of Seven up
- Tineke
“De enige echte!”
Ik ben absoluut geen drinker, maar als ik al eens een alcoholisch drankje nuttig is het absoluut L43, gewoon puur. Heerlijk zoete vanillelikeur, voor mij bestaat er niets anders!
- Conny
“Voor als je van zoet houdt!”
Mijn vrouw vindt L43 geweldig. Ik neem dan toch liever een cognac met een roomboterbabbelaar en een eetlepel honing. Voor mijn smaak veeeeels te zoet!
- Alex
“pittig en zoet”
Lievelings drankje van mijn en mijn vriend. Puur op kamertemperatuur.. zeker in de winter heerlijk opwarmertje bij de koffie
- Mijn all-time favoriet!!
“Lekker hoor !”
Een rijke en volle likeur met bijzonder volle smaak van vanilla, super te combineren met ijs of prosecco
- Gerard
“intens lekka”
Licor 43 is puur maar ook in alle soorten coctails met ijs of zonder mmmmmh amazing (drink het al jaren) het blijft echt heel lekka
- Hans
“On the rocks”
Super lekker likeurtje, Drink hem altijd on the rocks. Heerlijke zoete smaak. Echt aan te raden om deze likeur eens te proberen!
- Hinte
“Een super likeur die echt karakter heeft”
Deze super likeur in liter fles mijn echte favoriet, zowel puur, met ijs en in de prosecco een klasse likeur. Deze moet echt iedereen gedronken hebben. PROOST
- Heather
“heeeeeerlijk !!”
Echt een topper, als je deze nog nooit gedronken hebt mis je echt iets.... volle smaak van vanille en heerlijk met prosecco of met ijs !!!!
- Belle
“Blijft een echte nummer 1”
Licor 43 liter is mijn echte nummer 1. Sinds 2001 kom ik ieder jaar in Spanje in heb ik dit leren drinken, de intense vanille smaken en stroperige karakter maken het product echt heerlijk. Ik zou zeggen test hem ook.
- Klaas Eric
Toon meer reviews Toon minder
Moment geduld...

U heeft uw review aangeboden ter goedkeuring.

Je moet 18 jaar of ouder zijn om deze site te bezoeken.