Drankgigant.nl - Dé Online Slijterij van Nederland


Bij Drankgigant.nl zijn we overtuigd van onze bedrijfsfilosofie die de klant centraal zet, bij ons is de klant nog altijd koning. Ons assortiment is letterlijk gigantisch en is gericht op iedereen, van jong tot oud en van hobbyist tot de fijnproever. Een groot assortiment gecombineerd met scherpe prijzen en persoonlijke service, dat is waar wij voor staan! 
  • Wij hebben het grootste assortiment van de Benelux met meer dan 16.000 artikelen
  • Bestellen is gemakkelijk + bestellen vóór 17:00 uur is de volgende dag in huis.
  • Scherpe prijzen, de consumentenbond gaf aan dat wij gemiddeld 10% goedkoper te zijn.
  • Soepel retourbeleid, snel, duidelijk en persoonlijk.
  • Een eigen voorraad en helpdesk zorgen voor flexibiliteit.

Assortiment

We zijn ontzettend trots op ons assortiment, een aanbod dat iedere week groeit. In totaal hebben we meer dan 16.000 producten online staan, waarvan een groot deel flessen drank maar ook voor glazen en accessoires kunt u bij ons terecht. Wij onderscheiden ons van andere slijters door een breed en diep assortiment neer te zetten, waar u bij de 'gewone' slijter een aanbod van enkele flessen vindt per categorie proberen wij een zo gevarieerd mogelijk aanbod neer te zetten. Zo hebben we 1000 verschillende speciaal bieren, 700 verschillende flessen gin, 800 flessen rum en bijna 3000 flessen whisky! 

Met zo'n assortiment is overzichtelijkheid een pré, onze nieuwe website is hier dan ook op gericht. Zo kunt u de meer dan 1000 likeuren bijvoorbeeld filteren op inhoud en prijs, maar ook op smaak of kleur. Voor iedere groep hebben we specifieke filters ingesteld zodat u zo plezierig mogelijk kan rondkijken en kan winkelen. Wel zo gemakkelijk! Zoekt u een specifieke fles en bieden wij deze (nog) niet aan? Laat het ons weten dan gaan wij er voor u achteraan, én zorgen dat u een goede prijs ervoor krijgt!

 

Prijs

Wij begrijpen dat de prijzen belangrijk zijn en dit is dan ook één van onze pijlers, wij kopen groot in bij onze leveranciers zodat we mooie prijzen kunnen bedingen. Deze spelen we weer door naar onze klanten en dit wordt ook opgemerkt. Het is al een tijdje geleden dat er een grote prijsvergelijking is gedaan, december 2010 door de Consumentenbond, maar wij durven te stellen dat wij de gemiddelde consument vele tientjes per jaar kunnen besparen! Uit de vergelijking van de Consumentenbond kwamen wij overigens uit als één van de goedkoopste slijters in gedistilleerde dranken, wij zaten maar liefst 9% onder de gemiddelde prijs! En sindsdien zijn de prijzen alleen maar lager geworden!

Uit de laatste peilingen blijkt er enorme verschillen in de prijzen van duurdere Whisky's tot wel 35 tot 58 % goedkoper dan uw reguliere slijterij. Een verschil dat bijna niet te verkopen is, een enorme collectie en extreem groot inkopen en scherp verkopen is dan ook een passie voor ons bedrijf. Kijk en vergelijk is ons devies, en sta versteld van de (gigantische) prijsverschillen tussen ons en uw lokale slijterij.

 

Service

We zijn begonnen als dorpsslijter waarbij gezelligheid en klantencontact centraal stond, en dat zijn zaken die we maar al te graag aan vast houden. Bij ons staat de klant nog altijd centraal en u kunt ons dan ook altijd bellen voor persoonlijk advies of voor wanneer u vragen heeft. Maar het liefst zien we u natuurlijk in onze winkel in Zeeland, waar u de grootte van het assortiment en onze gastvrijheid van dichtbij kan meemaken! Inmiddels zijn we met 15 overtuigende mensen 7 dagen in de week keihard aan het werk om de winkel en website 200% up to date te houden. Een select en gedreven team met mensen die er voor u willen staan, van inkoop tot verkoop, van bierglas tot pallet zending. Allemaal met een doel en visie

Kracht uit het Zeeuwse word ook wel gezegd.

 

 

Je moet 18 jaar of ouder zijn om deze site te bezoeken.