Blind maar niet zonder smaak!

Gelukkig heb je jou ogen niet nodig om van een goede cider te kunnen genieten en Blind Pig valt zeer zeker onder de categorie van goede cider.  Gemaakt in samenwerking met Heineken UK. Blind Pig had een zeer aparte manier om naamsbekendheid op te bouwen.  In Manchester en Londen werden speciale underground feesten gehouden. Allen in de sfeer van de oude Prohibition dagen. Een thema van geheimhouding en toch ook weer niet. Deze werden natuurlijk nooit uitgebreid aangekondigd met posters zoals die van Blind Pig. Om een uitnodiging te bemachtigen kon je een berichtje sturen naar het nummer dat afgebeeld stond op deze posters!

Nu is deze tactiek toch zeer succesvol geweest aangezien we ze hier in Nederland ook lekker in het assortiment hebben! Als eerste de Blind Pig Whisky, honey apple flavoured cider. Een amber kleurige cider die begint met de frisse tonen van appel en honing die langzaam worden overgenomen door een stevige whisky smaak met verschillende piekende rokerige tonen.

Dan heb je ook nog de Bourbon & Blueberry flavoured cider. Een rijke cider waar de smaak van bosbessen langzaam opbloeit vergezeld met donkere bourbontonen. Zeer zeker niet de standaard cider, maar een die verassend uit de hoek komt.

Tot slot kun je het geheel compleet maken met het bijbehorende Blind Pig Cider glas. Een robuust glas, stevig en mintgroen van kleur. Hij is gedecoreerd met reliëf in de vorm van het logo van blind pig. Maar of je ze drinkt met of zonder het Blind Pig glas, ze blijven een zeer unieke smaak ervaring!

Je moet 18 jaar of ouder zijn om deze site te bezoeken.