Direct leverbaar!

Beschrijving

Vintense Sauvignon is een heerliijk alcohol vrije witte wijn die na het maken van de wijn onder druk vrij is gemaakt van alcohol, een heerlijk aorma van citrus en tropisch fruit zorgt voor zin in de eerste slok. Een heerlijke frisse smaak van tropisch fruit vult de mond, deze wijn leent zich perfect voor vis en gegrilde gerechten.

Het verhaal:

Vintense alcohol vrije wijnen worden gemaakt via een bijzondere methode, door de hoge druk die zij op de wijnen uitoefenen verdampt de alcohol al op een lage temperatuur. Door dit proces gaan de aroma’s niet verloren en blijven de organoleptische eigenschappen van de wijn intact.

De aandacht voor de wijn begint al bij de wijngaard, hier besteden zij veel tijd in het verbeteren en optimaliseren van het product, de rijping en het plukken van de druiven. Door de kwaliteit te waarborgen en constant te controleren lukt het om een constante kwaliteit te leveren voor deze heerlijke wijnen.

Nadat de druiven van de tros zijn gehaald worden deze zacht geperst om het sap uit de druiven te halen. Hierna wordt er gist toegevoegd en start de alcoholische vergisting waarbij de natuurlijke suikers worden omgezet naar alcohol.

Zodra de wijnen klaar zijn voor het bottelen wordt er door hogedruk alcohol onttrokken waarbij het alcohol percentage zakt tot 0,0%. Door dit proces is de wijn 100% alcoholvrij en dus geschikt voor mensen die geen alcohol mogen drinken!

Handig om te weten:

Organoleptische betekend dat de smaak en aroma’s behouden blijven.

Meer informatie

Locatie
D-05-08-02
Merk
Vintense
Land
België
Inhoud
75 cl
Gewicht in KG
1.30
Locatie
D-05-08-02
Merk
Vintense
Land
België
Inhoud
75 cl
Gewicht in KG
1.30
Alcoholpercentage
0
Type wijn
Wit
Smaak wijn
Fruitig
Type druif
Sauvignon Blanc
EAN:
5415270100667
Materiaal Fles
Glas

Reviews

Er zijn nog geen reviews van dit product.
Zelf ervaring? Deel uw mening!
Moment geduld...

U heeft uw review aangeboden ter goedkeuring.

Je moet 18 jaar of ouder zijn om deze site te bezoeken.