Direct leverbaar!

Beschrijving

Woodford Reserve Double Oaked Bourbon is een super premium small batch bourbon afkomstig uit een distilleerderij waarvan Labrot & Graham de eigenaars zijn.
Deze whisky wordt gerijpt op speciale uitgezochte vaten. Deze eikenhouten vaten zijn zeer belangrijk voor de rijping van deze whisky omdat het hout krachtig is en omdat het hout natuurlijk suiker bevat. De Woodfort Reserve Double Oaked Bourbon heeft een koperen kleur en de fles bestaat uit een inhoud van 70 cl met een alcoholpercentage van 43,2%. 

De Double Oaked is erg in evenwicht, weelderig en ook voor een beginnende whisky drinker een echte aanrader, de smaken zijn groot maar niet overdreven agresief, het mondgevoel is glad, dik en rond. Een indrukwekkende whisky die de bourbon's goed doet.

De Woodford Reserve Double Oaked is kwa smaak redelijk het zelfde als de Woodford Reserve met die verstande dat deze double oaked iets krachtiger is, de bourbon whiskey heeft een heerlijke neus waarbij de belangrijkste kenmerken voor de geuren van een whiskey duidelijk te ruiken zijn, namelijk vanille die wordt ondersteund door de karamel. De smaak bevat de juiste ingrediënten die sterk te proeven zijn tijdens de eerste slok, de butterscotch wordt gedempt en de eik komt door in combinatie met vlagen van stekelige kruiden. Al met al is het een heerlijke whiskey die een lange afdronk van lichte kruiden waarbij u nog een lichte nasmaak van hoestsiroop rondom het gehemelte proeft. Een aanrader voor een ieder en een degelijke toevoeging voor uw collectie.

Meer informatie

Locatie
C-01-32-02
Merk
Woodford Res.
Land
Verenigde Staten
Leeftijd in jaren
Niet Vermeld
Inhoud
70 cl
Locatie
C-01-32-02
Merk
Woodford Res.
Land
Verenigde Staten
Leeftijd in jaren
Niet Vermeld
Inhoud
70 cl
Gewicht in KG
1.51
Alcoholpercentage
43.2
Type whisky
Bourbon
EAN:
5099873008522

Reviews

Er zijn nog geen reviews van dit product.
Zelf ervaring? Deel uw mening!
Moment geduld...

U heeft uw review aangeboden ter goedkeuring.

Je moet 18 jaar of ouder zijn om deze site te bezoeken.