VL92 Gin
100 cl

Direct leverbaar!

Beschrijving

VL92 Gin was geboren op verzoek van 2 mensen genaamd Leo Fontijne & Sietse Kalkwijk. Als u op het tweede bolletje klikt bij de afbeeldingen bij deze Gin kunt u de twee heren zien. Ze wilden hun eigen Gin maken die zo perfect moest zijn dat het de ultieme Gin moest worden. Misschien dat dit een onmogelijke kwestie is, maar slecht is de Gin zeker niet. De malt- wine geeft hem zijn gladheid die de Gin nodig heeft om zijn perfectie te uiten. De complexiteit komt naar voren door het combineren van ingrediënten zoals korianderblad en kruiden die hem een heerlijke frisse zachte citrus smaak geven.

De Gin heeft zijn naam te danken aan de beroemde maar vooral historische Hollandse Zeilschip diens vracht tal van exotische kruiden bevatte om zo vele Gin ’s sterk naar voren te stuwen qua smaak en ingrediënten, maar helaas komt er maar 1 Gin hedendaags voor de dag met dit Imago, de VL92. De heerlijke exotische ingredienten zijn net als bij de Monkey Gin erg kwalitatief. En dat van ons eigen kleine land dat zich groot maakt met zijn drank.

De drinkwijze van de Gin is zodanig goed en lekker dat je zelf heel makkelijk kunt experimenteren. De gladheid en zachte afdronk zorgen er voor dat veel smaken goed samen gaan. Neem nou als voorbeeld de ‘Carice’ cocktail die te bereiden volgens het originele recept maar ook met eigen inbreng.

  • VL92                                                     : 20cl
  • Bitters/verschillende                  : 2 scheuten
  • Limoen sap                                       : 1 scheut
  • Cranberry sap                                  : 1 scheut
  • Droge sinaas schil                           : 1 stuk

 

Natuurlijk kan hier een geheel eigen versie van gemaakt worden met bijvoorbeeld droge martini of gewoon door het toevoegen van een andere sap zoals 7up of Tonic. Ook kun je deze Gin natuurlijk goed drinken met alleen Tonic en ijs voor een overheerlijke Gin&Tonic! We kunnen hier lang en uitgebreid op doorgaan maar omdat er nog zoveel Gin ’s zijn die we moeten representeren laten we het bij de term; Super Gin! Profiteer van dit merk en bestel hem vandaag nog of kom langs in de winkel.

Meer informatie

Locatie
C-03-07-04
Merk
VL 92
Land
Nederland
Leeftijd in jaren
Niet Vermeld
Inhoud
100 cl
Locatie
C-03-07-04
Merk
VL 92
Land
Nederland
Leeftijd in jaren
Niet Vermeld
Inhoud
100 cl
Gewicht in KG
1.700000
Alcoholpercentage
42
Soort gin
Citrus Gin, Kruidige Gin
EAN:
2000043300103
Verkrijgbaarheid
Doorlopend
Verpakking
Geen
Kcal per 100ml
260
Allergenen
Vrij van Gluten
Houdbaarheid na openen
1 Jaar
Kleur van de drank
Helder
Kleur van de fles
Helder
Fles vorm
Rond
Bodem fles
Licht Hol
Soort etiket
Papier
Plaats etiket
Voor
Fles afsluiting
Kurk
Diameter in cm
8
Hoogte in cm
26

Reviews

Er zijn nog geen reviews van dit product.
Zelf ervaring? Deel uw mening!
Moment geduld...

U heeft uw review aangeboden ter goedkeuring.

Je moet 18 jaar of ouder zijn om deze site te bezoeken.