Twee heerlijke cocktails speciaal voor Halloween!


Speciaal voor deze spookachtige festiviteiten heb je natuurlijk wat speciale cocktails nodig. Hoeft niet. Als je het liever simpel houdt met een biertje en een bak chips is dat natuurlijk ook goed. Maar voor die gene die iets meer indruk willen maken op hun gasten zijn hier twee leuke cocktail recepten om van te kunnen genieten tijdens de horror films door!

Dracula's Kiss!

Niets zeg meer Halloween dan vampieren. Eng voor sommige, maar voor andere meer sexy dan wat anders. Een van de meest bekendste vampieren is natuurlijk Dracula! Waarom niet een bloederige cocktail delen in zijn naam?

Wat heb je nodig?

Hoe ga je te werk?

Giet de grenadine in de bodem van het glas en voeg een blokje ijs hier aan toe. Schenk vervolgens de Zuidam hier over heen en vul het aan met cola voor een bloedrode cocktail. Garneer met een maraschino kers.

brain hemorrhage.

Deze klinkt een beetje morbide, maar het is perfect voor de zombies onder ons! Deze shotjes zijn iets gecompliceerder dan: schenk alles door elkaar. Maar het effect dat ze geven zal zeker een indruk achter laten bij vrienden en familie.

Wat heb je nodig?

Hoe ga je te werk?

Om te beginnen, vul een shotglas met de perziklikeur. Vervolgens schenk je hier de Baileys over heen. Doe dit over de bolle kant van een leper die je net boven de rand van de peach likeur houdt. Hierdoor ontstaan er twee lagen. Laat hier dan een thee lepel met grenadine in vallen. Dit breekt de bovenste laag, waardoor er een wolk ontstaat met een rood effect wat veel weg heeft van hersenen!

Wij bij Drankgigant.nl wensen je een fijne en griezelige Halloween toe!

Je moet 18 jaar of ouder zijn om deze site te bezoeken.