Lekkere kant-en-klare cocktails met Bacardi!


Met dat constante warme weer is het wel fijn om eens tussendoor af te kunnen koelen. Waarom niet met een van de heerlijke kant-en-klare cocktails van Bacardi! Deze bestaan voor minimaal uit 30% uit bruine rum die vervolgens verder verrijkt zijn met andere heerlijke tropische ingrediënten!

Neem bijvoorbeeld de Bacardi Aged Rum Cocktail Caribbean Espresso Rumtini, voor de liefhebbers van een bitterzoete drank! Deze kent de rijke tonen van bittere koffie en kolanoten!

Niks zegt tropisch meer dan kokosnoot! En daarom is er ook de Bacardi Aged Rum Cocktail Toasted Coconut Colada met tonen van geroosterde kokosnoot gewikkeld in een deken van bruine suiker!

Last but not least! De Bacardi Aged Rum Cocktail Roasted Pineapple Rum Punch. Een cocktail met de heerlijk frisse tonen van ananas ondergedompeld in romige vanille en sterke tonen van rum!

Deze cocktails komen natuurlijk het beste tot zijn recht als ze koud geserveerd worden. Geschonken in een glas met ijsblokjes. Laat die zomer maar komen hoor, hier bij Drakgigant.nl!

Je moet 18 jaar of ouder zijn om deze site te bezoeken.