Heilung, muziek en geschiedenis op hun best!


Alternatieve muziek groepen en alcohol gaan samen net als beschuit met muisjes. Zo heeft de Scandinavische neofolkgroup Heilung ook twee dranken op de markt gebracht. En net als hun muziek zijn ook deze een belichaming van authentieke stijlen. Mocht je nu niet zo bekend zijn met Heilung, de groep specialiseert zich in muziek waar zij gebruik maken van originele artefacten uit de ijzertijd en Viking tijdperk. Denk dan aan zwaarden, schilden en oude framedrums.

Heilung Alu is een Belgian style triple gebaseerd op historische Scandinavische bieren en gebrouwen met honing uit Denemarken. Dit creëerde een uiterst stevig biertje met een volle body. Vol met karamel en florale ondertonen.

Heilung Mjodr Honingwijn is een heerlijke zachte drank gemaakt van lokale ingrediënten. Voornamelijk honing, hennep en gist. Het resultaat is een zalig zoete drank dat de wat zachtere kant van Heilung presenteert.

Benieuwd wat Heilung te bieden heeft? Wacht dan niet te lang en vindt hun speciale dranken nu bij ons in het assortiment.

Je moet 18 jaar of ouder zijn om deze site te bezoeken.