Glazen voor gezelschap!


Veel visite over de vloer, of ben je gewoon een drinker die houdt van gezelschap als je een fles whisky of grappa open trekt? Dan is het natuurlijk wel belangrijk dat je genoeg glazen op voorraad hebt staan!

Gelukkig kan je bij Drankgigant.nl deze goed aanvullen dankzij het grote aanbod dat beschikbaar is. Maar om het wat makkelijker te maken zijn hier een aantal sets die het uitzoek proces een stuk gemakkelijker maakt. Deze zijn allemaal van het merk Royal Leerdam, en zijn van zeer goeie kwaliteit.

Voor die gezellige proef avonden met vrienden zijn hier twee verschillende soorten glazen die perfect zijn hiervoor zijn!Royal LeerdamTasting Glasen deRoyal Leerdam Sniffer Tasting Glas.Deze zijn perfect voor whisky, maar dingen zoals rum kan ook. Natuurlijk wel alleen om te proeven en niet om helemaal mee los te gaan! Het sniffer glas heeft een smallere rand zodat de aroma's van de drank zich beter samen pakken en je het beter kan ruiken. Sniffer, de naam zegt het al. De tasting glazen hebben een kleiner formaat, want als je iets wilt proeven giet je niet een glas van 30 cl vol. Je wilt het eerst ervaren.

Misschien is jullie gezelschap meer liefhebbers van grappa? Dan is deRoyal Leerdam Grappa Glas seteen betere uitkomst. Zes elegante, heldere glazen met een bolle onderzijde en een smallere bovenkant.

Als laatste is er een set van vier mooien bol glazenRoyal Leerdam Brandy / Cognac Glas.Vier grote bolle glazen staande op een korte dunne steel en plat voetje. Zijn grote formaat maakt hem perfect voor het serveren van cognac omdat de drank door zijn grote beter kan ademen en zo de smaken beter vrij komen.

Natuurlijk zijn er nog veel meer soorten glazen, van wijn tot rum. Bier en likeur. Vind deze hier op Drankgigant.nl!

Je moet 18 jaar of ouder zijn om deze site te bezoeken.