Even voor de ZZ Top liefhebbers!


En van die groep de liefhebbers van Amerikaanse whisky! Heb ik je aandacht? Mooi zo! Want voor jullie is hier deBalcones Zztop Tres Hombres!Een samenwerking tussen de bourbon makers van Balcones en desouthernrockband ZZ Top.

Deze bourbon wordt gemaakt met behulp van drie graan soorten, blauwe mas, gemoute gerst en rogge. Elk ingredint een representatie van een van de bandleden. Elk drie leden die samen zorgen voor een gouden combinatie. Of dit nu voor muziek is, of voor bourbon!

Na het distillatie proces heeft deze whisky voor enige tijd mogen rijpen op virgin oak vaten. Dit geeft hem over het algemeen een zeer acht en zoet karakter. Zijn aroma vol met fruitige met honing doordrenkte appels samen met tonen van beboterde gebak. De whisky ligt heerlijk zoet op de tong met bruine suiker en sappige rode druiven. Het geheel wordt afgesloten door een levendige afdronk met een scherpe toon van gember en salie.

Maar wees gewaarschuwd! Het is een gelimiteerde editie! Dat betekend natuurlijk dat op ook echt op is! Maar gelukkig heeft Balcones nog meer zalige whisky's, vind deze hier op Drankgigant.nl!

Je moet 18 jaar of ouder zijn om deze site te bezoeken.