Een trip over de Atlantische oceaan met Ron Cristobal!


Waarom over de Atlantische oceaan? Nou, de Ron Cristobal serie vond zijn inspiratie namelijk in Christopher Colombus. Ontdekkingsreiziger en algemeen gezien als de ontdekker van Amerika, hoewel niet iedereen het hier mee eens is.

Gelukkig is dit geen geschiedenis debat maar een site die gaat voor heerlijke drank! En de Ron Cristobal serie valt hier zeker onder met zijn meerdere uitvoeringen. Om te beginnen is er de Ron Cristobal Blanco, een heerlijk heldere ongerijpte rum die over het zachte aroma beschikt van rietsuiker. Verder vind je er de fijne florale tonen van hibiscus en grasachtige ondertonen. Zijn smaak is mild met de tonen van kokosnoot en opnieuw rietsuiker.

Ron Cristobal Pinta is een rum vernoemd naar het schip waar Christopher Colombus op zeilde. De rum zelf heeft voor ongeveer zes tot acht jaar mogen rijpen op voormalig bourbon vaten. Hij kent hierdoor een zeer aangenaam en verwarmend karakter, vol met munt en zachte tonen van vanille. Verder vind je er vleugjes eikenhout en zoete marsepein.

Als laatste is er de Ron Cristobal Nina, een van de schepen die de Pinta volgde. Deze heeft tussen de acht en twaalf jaar mogen rijpen waardoor hij een zeer aangenaam floraal aroma heeft ontwikkeld. Vol met aardbeien en tonen van eik. Zijn smaak kent een kern van créme Brulee, en gekarameliseerde suiker. Afgesloten door een zachte afdronk van vanille.

Vind deze en nog veel meer soorten rum hier bij Drankgigant.nl!

Je moet 18 jaar of ouder zijn om deze site te bezoeken.