Een trip de diepte in met The Kraken!


Niks op deze planeet is mysterieuzer dan de bijna eindeloze diepte van de oceaan! Beeld je eens in, meerdere kilometers onder het oppervlakte van de zee. Daar waar het zonlicht niet of bijna niet kan doordringen. Waar je van alle kanten benaderd kan worden zonder dat je kan zien wat het is en wat hun bedoeling is. Gezien overleven daar op nummer een van de prioriteitenlijst staat, zal dat niet al te best zijn voor jou! Wat is dat? Dat ding dat zich een weg omhoog aan het kruipen is? Is dat een tentakel die jouw been vastgrijpt? Wat is het laatste dat door jouw gedachten gaan als je verder en verder de diepte in getrokken wordt?

Natuurlijk bestaat er niet zoiets als de kraken uit legendes. Een gigantisch octopus-achtig wezen die gevreesd werd door iedere zeeman die de open zee op ging. Maar toch vind je er wezens die er veel van weg hebben. Wezens die in een zeer delicaat ecosysteem leven die niet alleen belangrijk zijn voor hun, maar ook voor ons als mensen. Dat lekkere stukje zalm, die portie kibbeling of sushi avond zal niet zo lekker meer smaken als de zee leeg is!

The Kraken Black Spiced Rum weet dit als geen ander, en brengt hiervoor zijn Uknown deep series uit. Een reeks van drie speciale edities die niet alleen heel mooi zijn, maar daar bovenop ook nog eens steun geven aan het leven in de zee. Voor iedere fles die The Kraken verkoopt doneren ze een Britse pond aan Padi Aware Foundation. Een milieuorganisatie met een missie om lokale actie te stimuleren voor het wereldwijde behoud van de oceaan!

In deze serie vindt u de The Kraken Black Spiced Gold Limited Edition een mooie zwarte met gouden fles, en de eerste editie uit de serie. The Kraken Black Spiced Rum Unknown Deep is de tweede editie die is uitgebracht. Deze heeft een zwarte kleur met donker blauw. Een perfecte representatie voor de diepte van de oceaan. De laatste fles uit de serie is de The Kraken Black Spiced L.E. Unkown Deep #3: Copper Scar. Een mooie zwart met koperen fles.

Natuurlijk is deze reeks gelimiteerd, wacht dus niet te lang om de gehele reeks om bij jouw op de plank te hebben staan! Deze en nog veel meer verschillende soorten rum vind je hier bij Drankgigant.nl!Je moet 18 jaar of ouder zijn om deze site te bezoeken.