5 lekkere fruitige smaken in witte rum van Bacardi!


Bacardi Carta Blanca is een heerlijke witte rum die erg bekend is! De rum wordt gerijpt voor een periode van 1 á 2 jaar in speciaal geselecteerde witte eikenhouten vaten. Een speciale manier van rijpen wordt gehanteerd om een consistente kwaliteit van Bacardi Carta Blanca te kunnen garanderen. De perfecte balans van deze rum zorgt ervoor dat deze goed te mixen is met diverse dranken en wordt dus ook vaak gebruikt bij het maken van cocktails.

Maar naast deze bekende variant, heeft Bacardi ook veel verschillende witte rums met een toegevoegde smaak. Bij Drankgigant.nl is hier nu weer een nieuwe aan toegevoegd, de Bacardi Coconut. Hieronder een overzicht.

1. Bacardi Limon is een zeer bekende flavored rum met de intense smaak van citroen, limoen en een hint van Grapefruit. De frisse smaak van citrus en limoen geeft een heerlijke nasmaak die lang in de mond blijft hangen. Een heerlijke party drank!

2.Bacardi Razz is een witte rum met zijn intrigerende frambozen smaak wordt vaak gebruikt in diverse cocktails. De fruitige zoete smaak van framboos maakt deze rum uit Bermuda zeer geschikt om te mixen met diverse frisdranken of vruchtensappen. 

3. Bacardi Mango is een heerlijke witte rum met aroma's van rijpe Mango en aroma's van mandarijn en bloedsinaasappel. Hij is heerlijk krachtig en licht zoet met een volle smaak van verse, rijpe mango en marmelade. Deze Bacardi is perfect te mixen met 7-up en zorgt voor een zacht zoete krachtige mix die bij velen in de smaak zal vallen.

4. Bacardi Pineapple is een witte rum van Bacardi gemaakt in Spanje. Deze drank heeft naast zijn rijk aanwezige ananas smaak ook heerlijke aroma’s van kokos wat er voor zorgt dat deze Bacardi Pineapple een lekker zomers karakter geeft. Deze Bacardi komt het best tot zijn recht gemixed met sinas en veel ijs.

En als laatste de nieuwste toevoeging:

5. Bacardi Coconut is een heerlijke drank geproduceerd voor het maken van heerlijke cocktails. Probeer de Bacardi Coconut bijvoorbeeld in een pina colada of met cola! De kokos smaak is lekker intens. Probeer hem nu!

Je moet 18 jaar of ouder zijn om deze site te bezoeken.