Blog

There’s always time for a cocktail: Modern Cape Cod

Tijd om eens aan de slag te gaan met Chopin vodka! Op zichzelf een zeer aangename wodka. Maar alleen omdat iets heel goed is, betekent dat niet dat we het niet beter kunnen maken!Ingrediënten:•    45ml Chopin Wheat Vodka.•    300ml cranberry sap.•    Bruisend mineraal water.

Lees meer

There is always time for a cocktail: Homme Moderne

Geen liefhebber van pure whisky? Geen probleem, probeer eens dit recept en proef hoe de smaak van Glengoyne op een hele andere manier tot leven gebracht kan worden! Ingrediënten:•    60ml Glengoyne 10 years.•    1 scheutje Angostura bitters.•    1 suikerklontje.

Lees meer

Cîroc, een vodka die niet meer weg te denken is!

Cîroc is een merk waar we allemaal wel bekend mee zijn. De meest opvallende reden hiervoor is natuurlijk dat het een wodka is die garant staat voor hoge kwaliteit. Maar waar komt het vandaan, en wie maakt het precies? Dat is niet zo heel bekend voor veel mensen.

Lees meer

There is always time for a cocktail: End Zone

Dit is een cocktail die bestemt is voor de mannen die denken dat cocktails alleen voor vrouwen zijn. Deze cocktail bestaat namelijk uit twee bestandsdelen die over het algemeen gezien worden als mannelijke dingen (natuurlijk zijn er ook genoeg dames die hier van houden).

Lees meer

Leffe 0,0%, Bob zijn is nog nooit zo makkelijk geweest!

.
Heb je ook medelijden met de bob? Jullie mogen lekker allemaal aan het bier, wijn of misschien wat sterkers en hij/zij zit daar maar met een glaasje cola? Of ben je een van die mensen die het genot van een lekker speciaalbiertje moet missen omdat jouw lichaam het niet eens is met alcohol? Of zijn er familieleden die niet willen dat je aan het bier gaat tijde

Lees meer

Je moet 18 jaar of ouder zijn om deze site te bezoeken.