Blog

There’s always time for a cocktail: Violetta Jäger


There’s always time for a cocktail: Violetta Jäger Een smaakvolle fruitige, citrus cocktail met wat zurigheid. Ingrediënten. • 35 ml – Jägermeister • 15 ml – Crème de Cassis • 15 ml – Limoensap • 10 ml – Suikersiroop Bereidingswijze.

Lees meer

Seedlip Gin, een alcoholvrije gin voor elke gelegenheid!


Voor degene die geen zin heeft in alcohol, het niet mag of misschien wel moet bobben, is er een alcoholvrije gin die ontzettend in de buurt komt van de real deal! Elk onderdeel van een echte gin is aanwezig. Het gevoel in de mond, de geur en de smaak komen overheen ook als het wordt gemixt met tonic.

Lees meer

NIEUW! Belvedere Single Estate Rye Series, nu bij Drankgigant.nl


Belvedere Single Estate Rye Series, twee nieuwe wodka’s van het bekende merk. Het merk Belvedere is een Poolse roggewodka. De merknaam komt van het Poolse presidentiele paleis, die mooi terug is te zien op de flessen. Het nu bijna 25 jaar oude merk wordt gezien als de eerste premium/luxury wodka.

Lees meer

There’s always time for a cocktail: Black Demon


Dropshot is een bekende likeur met verleidelijke, overtuigende dropsmaak. De likeur heeft precies de goede dikte en zachtheid voor de keel. De likeur is leuk te combineren in deze cocktail. Ingrediënten. 25 ml – Blanco Tequila 15 ml – Dropshot 1 scheutje – Citroensap 1 snufje – Zout Bereidingswijze.

Lees meer

Generous Gin, een Franse gin in een opvallende fles!


Het ontstaan van deze gin, zoals bij veel distilleerders, begon bij een droom. Met in het achterhoofd een levensboom, de tuin van Eden of het paradijs. Hier wilde de ontwikkelaars van deze gin een smaakmatch bij creëren. Om dit originele en eenvoudige product te maken, hebben ze gebruik gemaakt van Franse traditie.

Lees meer

NIEUW! Bronckhorster No. 15, nu bij Drankgigant.nl


De serie van Bronckhorster Barrel Aged Serie is uitgebreid met nummer 15. Deze brouwerij bevindt zich in het kleinste stadje van Nederland: Bronkhorst. Dit bevind zich ook nog in de gemeente Bronckhorst. Zo is de naam van de brouwerij en de biertjes ontstaan. De Barrel Aged-bieren zijn op houten vaten gerijpt.

Lees meer

There’s always time for a cocktail: White Russian


De White Russian is een cocktail die is gebaseerd op de Black Russian. Het is een zoete, maar wel zware cocktail, geschikt als bijvoorbeeld dessert na een maaltijd. Deze cocktail wordt gemaakt met wodka, maar probeer het eens met de Puschkin Whipped Cream, voor extra romige tonen.

Lees meer

Black Tomato, de Zeeuwse gin met een opvallende smaak!


Black Tomato Gin is een Nederlandse gin afkomstig uit dezelfde provincie als Drankgigant.nl: Zeeland. In deze gin zit ook een paar druppels zeewater, uit de Oosterschelde. Daarnaast wordt de gin gemaakt van biologische zwarte tomaten, afkomstig uit Sicilië. De donkere pigmenten in de tomaten worden anthocyanen genoemd.

Lees meer

NIEUW! Balcones Whisky, nu bij Drankgigant.nl


In het hart van Texas kwam in 2008 het idee om iets origineels te creëren. Na het renoveren van een oude laswinkel in Waco, is Balcones in 2009 begonnen met destilleren. Vanaf nu is het merk ook beschikbaar bij Drankgigant.nl, in drie varianten.

Lees meer

Je moet 18 jaar of ouder zijn om deze site te bezoeken.