Blog

There’s always time for a cocktail: Whiskey Sour


Een klassieker onder de cocktails! Al sinds 1870 wordt deze cocktail gemaakt, en nog steeds is hij populair. Hij wordt altijd gemaakt met Bourbon, de whiskey uit Amerika. Er zijn verschillende manieren om hem te maken, maar hieronder een heerlijk recept om eens uit te proberen.

Lees meer

NIEUW! Peaky Blinder bieren, nu bij Drankgigant.nl


De Netflix serie Peaky Blinders, loopt al 4 seizoen en de vijfde is aangekondigd! De serie gaat over een beruchte bende in Birmingham, net na de Eerste Wereldoorlog. In de serie wordt best wel wat gedronken. Naast whiskey drinken de hoofdpersonen ook biertjes in de pub. Dit bier is nu ook verkrijgbaar bij Drankgigant.

Lees meer

There’s always time for a cocktail: German Vacation


Jagermeister is een Duitse kruidenlikeur met een verbazingwekkende ingrediënten aantal: 56! Deze likeur geeft een krachtige smaak aan cocktails en dit is dan ook zeker een cocktail om zelf te maken en uit te proberen!Ingrediënten:30 ml – Jagermeister30 ml – Gold Rum – Flor de Caña 5-jarige rum20 ml – Gember likeur20 m

Lees meer

Weißbier vs. Witbier, wat zijn nou eigenlijk de verschillen?


Weißbier vs. Witbier. Zijn ze nou hetzelfde? Nee niet helemaal! Tarwe staat centraal in beide bieren en er is ontzettend veer rivaliteit tussen de twee landen waar deze bieren vandaan komen, Duitsland en Belgie. Het is de tarwe die de typische zuurheid maar ook troebelheid van beide bieren produceert.

Lees meer

5 lekkere fruitige smaken in witte rum van Bacardi!


Bacardi Carta Blanca is een heerlijke witte rum die erg bekend is! De rum wordt gerijpt voor een periode van 1 á 2 jaar in speciaal geselecteerde witte eikenhouten vaten. Een speciale manier van rijpen wordt gehanteerd om een consistente kwaliteit van Bacardi Carta Blanca te kunnen garanderen.

Lees meer

NIEUW! Motörhead producten, nu bij Drankgigant.nl


De bekende metalband heeft veel verschillende producten op de markt gebracht. Het assoritment van Drankgigant.nl bestond al uit verschillende bieren en wijnen, vodka, whisky en rum. Maar is nu uitgebreid met meer whisky en likeur. De nieuwe whisky is een zachte Amerikaanse whisky.

Lees meer

Je moet 18 jaar of ouder zijn om deze site te bezoeken.